Psikopatça Eğlenmek

Çocuklardan kan alınması olayı ayrı bir güldürüyor beni.Denk geldikçe izliyorum ve itiraf ediyorum ki onların mimik değişimlerini izlerken eğleniyorum.Başlarında durup suratlarına bakarken onlar da kocaman gözlerini size çeviriyorlar, o esnada iğne batırılıyor kendilerine ama size bakmaya devam ediyorlar.Sonra kollarına bakıp, iğneyi gördükleri andaki halleri var ya işte o ifadeleri muhteşem."Ulaaaannn ne zaman soktunuz onu orayaaa?Kolumda sivri bir şey var bu neeee?Acımıyor aslında ama tam şu anda çığlık atmam lazım."
Bugün bir tanıdığın çocuğundan kan alınmış, çocuğun gözleri yaşlıyken tanıştırıldık.Gördü ya bir de beyazları içgüdüsel korku tekrar belirdi gözlerde.Sonra annesi benim kan alan ablalara ne kadar çok kızdığımdan falan bahsedince biraz yanaştı yanıma.Acısını paylaştığımı gösteren bir role bürünerek "Canım beniiim ne yaptılar sana?" dedim.Cevaba koptum."Söyyyleyememmmm."Öyle içli, içten söyledi ki sanırsınız hayatının en büyük darbesini yemiş.
Az sonra o ablaların yanına gideceğimi ve ona bunu yaptıkları için onlarla konuşup, kızacağımı söyledim.Bir parça daha güvendi bana.Annesi bana baybay yapmasını söylediğinde yine "Yapppamammmm." cevabıyla ne büyük bir trajediye şahit olduğumu anladım.
Nasıl bir zevktir bendeki anlamıyorum ama denk gelirseniz bir izleyin o ifade değişimlerinin abukluğunu.Eminim bana hak vereceksiniz..

7 yorum :: Psikopatça Eğlenmek

  1. korkudan kan grubunu daha öğrenememiş bir kişi olarak hayret ve dehşet içinde okudum yazdıklarını.. ama bir yandan da "laan.. acaba mı??" demekten alamadım kendimi.. yine de Allah lazım etmesin..

  2. Demo senden kan alınacağı esnada seni izleyebilir miyim? :)) Ben kan alınması, aşı gibi işlemler bana yapılıyorken de mutlu olurum inanamayacaksın ama..
    Bir de nasıl kan grubunu bilmez bir insan demooooo?

  3. korkudan kulağını deldiremeyen demo kişisinin cevabı: yeterince hızlı koşup yakalayabilirseniz izleyebilirsin tabii inteciğim :)
    keşke ben de senin gibi olabilseydim.. daha yeni aklıma geldi, rahmetli kedimin yüzünü dövme yaptırmak istiyodum o öldükten sonra.. ama nerdeeee.. düşüncesi bile ürküttü bak...

  4. Hadi dövme işini bir nebze anlarım da demo bu kan olayını kabul edemiyorum hala:) Yok bu konuyu sana sık sık hatırlatacağım bundan sonra:)

  5. demo'nun fobisi, inte'nin hobisi.. kim bilir kimin bobisi çıkacak sonunda :P

  6. inte,
    anlattığın sahneye bizimkilerden defalarca tanık oldum ama senden dinleyince komik geldi şimdi. çok acıklı bulduğum bir sahnedir aslında :)
    o şaşkınlık ifadesi acayip komik gerçekten de :D

  7. Ehhehehe demo süper özet:)

    Oip yazarken aklımdan sen geçmedin desem yalan olur:) İki çocuk annesi oip bu sahneyi gülünç bulduğuma kızmasa bari demiştim:) Aileler harap olur o anlarda ama ben arkada kahkaha atan kızım işte :)