Tam Kıvam

İnsanın hiçbir şey düşünmeden sonuca ulaşmak istediği kıvamda film seyredebilmek cidden zor iş.Öyle duru, öyle akıcı gidip sakinlik aşılamalı ki insana bittiğinde tüy gibi hafif hissedebilmeli kişi.Şu an blogun adına yakışır vaziyette yazabiliyorsam yazıyı, bu halimi Artemismis seçimi Kikujiro'ya borçluyum.Yeni masajdan çıkmış gibiyim a dostlar.
Kikujiro no natsu normalden daha duru bir çocuğun annesine çocuk gibi bir adamla ulaşmaya çalışması amacıyla başlayan, mutlu olma ihtimalinin önüne çıkan her engelin adam tarafından ortadan kaldırıldığı (ki bu ortadan kaldırma metodları da yer yer kahkaha attırmıştır) bir Takeshi Kitano yapıtı.Sakin sakin oturup seyr keyfi yaşamak adına doğru bir tercih yapmak isteyenlere benim de önerimdir.

En sevimli bulduğum sahnelerden biri de budur.Böyle de anlatılmıyor ki film.İzlemiş olsa cümle alem bahsetsek, konuşsak.Sahnelere tekrar tekrar deyinmeden anlatmış olamıyorum, hevesim kursağımda kalıyor.

Artemis'e dip not:Öcüden korktuğumdan falan yazdım sanma.Böö >:-(

4 yorum :: Tam Kıvam

  1. Beğenmene sevindim! Korkutmama aldırmadığını biliyorum. Öperim kocaman sarılarak! :o)

  2. Aslında çok bahsedesim var da burdan olmuyomuş:) Kritiğini yaparız.Çok teşekkürler Artemismisim..
    Bu arada aldırmamak ne demek görünce irkiliyorum.Hem de bu kez nasıl bir şekilde çiziktirdiysen, ne demek istediğin o kadar açık anlaşılıyo ki:) Öpüyorum kojumanından..

  3. http://www.katilusak.com/
    Burda atıp tutsana yaw...

    Adsız

    4:58 ÖS

  4. Orayı ilk etapta sevdiğimi biliyorsun ama iyi böyle cıtrıkom:)