Ve Tilki Kürkçü Dükkanına Gelir

1 haftalık tatil biteli tam 1 hafta oldu.Tatilin bitişini kendime kabullendirmem 3 gün sürdü, dile getirebilmem için de bir 4 güne daha ihtiyacım oldu.Çünki giderken insanlara çok ızdırap çektirmiştim.Sanki hiç dönmeyecekmişim gibi herkese çalışmaları gerektiğini, onlar çalışırken bol bol gezip eğleneceğimi söylemiştim.İş yerimdekilerle uğraşmam bir yana Dia'ya bile sataşmıştım.
Dönüşün en kötü yanı ise geldiğimde burdaki arkadaşlarımın yokluğunu hissetmem oldu(işteki karışıklıktan bahsetmeyeceğim).Şimdi beni Bodrum'dan,İstanbul'dan ve bilmem nerelerin sahillerinden arıyorlar.1 hafta eski arkadaşlarımla ev nüfusu 5 ten aşağıya inmeden hara gürele geçtikten sonra beni karşılayan sessiz sakin bomboş eve az küfretmedim.Hala konuşmuyoruz evimle.İnadına da kirletiyorum, temizliği özlesin, yalvarsın temizlik için.Tek sıcak karşılamayı puzzlelarımdan gördüm.Salona girer girmez boynuma atladılar bir iki parçaları düştü o hengamede.Yerlerine koyup komple yapıştırdım ben de onları.Birkaç güne kadar da çerçeveletip asacağım.Duvarlarına çivi çakayım da görsün acı çekmeyi evim.
Benim altım kuru sırtım pek.Önümüzdeki hafta sonundan itibaren de gelen gidenim eksik olmayacak.O baksın başının çaresine..

Bu resmi de bir önceki tatil dönüşümde işteki bilgisayarımda masaüstünde duvar kağıdı olarak bulmuştum.

6 yorum :: Ve Tilki Kürkçü Dükkanına Gelir

  1. Aman Tanrım! Tatil dönüşü, işyerimdeki pc'ye böyle bir wallpaper koyabilecek olanları sıradan döverdim ben. O kişi yapsın, yapmasın! Sıra dayağını hak edecek kadar sinir bozucu... :-P

  2. Artemisim hak edince dövemiyorsun işte:) Benim yaptıklarım yanında bu inan az bile :)

  3. hoşgeldinn... sefalar getirdinn.. :) aramızda görmek güzel :) özledik seni :)

    Adsız

    12:55 ÖÖ

  4. Hoşbuldum Yejacım..Öpücükler:)

  5. hoş geldin valla
    ama ben hala bana neden sataştığını anımsamıyorum

    Adsız

    6:13 ÖÖ

  6. Diacım bu yazıyı gireli iki aydan fazla bir zaman olmuş:) Anımsamaman normal ki ben de hatırlamıyorum.Tatile çıkma kavramını bile unuttum ben:) Şu 9 gün tam zamanında yetişti..