Psikopatça Eğlenmek

7 yorum
Çocuklardan kan alınması olayı ayrı bir güldürüyor beni.Denk geldikçe izliyorum ve itiraf ediyorum ki onların mimik değişimlerini izlerken eğleniyorum.Başlarında durup suratlarına bakarken onlar da kocaman gözlerini size çeviriyorlar, o esnada iğne batırılıyor kendilerine ama size bakmaya devam ediyorlar.Sonra kollarına bakıp, iğneyi gördükleri andaki halleri var ya işte o ifadeleri muhteşem."Ulaaaannn ne zaman soktunuz onu orayaaa?Kolumda sivri bir şey var bu neeee?Acımıyor aslında ama tam şu anda çığlık atmam lazım."
Bugün bir tanıdığın çocuğundan kan alınmış, çocuğun gözleri yaşlıyken tanıştırıldık.Gördü ya bir de beyazları içgüdüsel korku tekrar belirdi gözlerde.Sonra annesi benim kan alan ablalara ne kadar çok kızdığımdan falan bahsedince biraz yanaştı yanıma.Acısını paylaştığımı gösteren bir role bürünerek "Canım beniiim ne yaptılar sana?" dedim.Cevaba koptum."Söyyyleyememmmm."Öyle içli, içten söyledi ki sanırsınız hayatının en büyük darbesini yemiş.
Az sonra o ablaların yanına gideceğimi ve ona bunu yaptıkları için onlarla konuşup, kızacağımı söyledim.Bir parça daha güvendi bana.Annesi bana baybay yapmasını söylediğinde yine "Yapppamammmm." cevabıyla ne büyük bir trajediye şahit olduğumu anladım.
Nasıl bir zevktir bendeki anlamıyorum ama denk gelirseniz bir izleyin o ifade değişimlerinin abukluğunu.Eminim bana hak vereceksiniz..

Tam Kıvam

4 yorum
İnsanın hiçbir şey düşünmeden sonuca ulaşmak istediği kıvamda film seyredebilmek cidden zor iş.Öyle duru, öyle akıcı gidip sakinlik aşılamalı ki insana bittiğinde tüy gibi hafif hissedebilmeli kişi.Şu an blogun adına yakışır vaziyette yazabiliyorsam yazıyı, bu halimi Artemismis seçimi Kikujiro'ya borçluyum.Yeni masajdan çıkmış gibiyim a dostlar.
Kikujiro no natsu normalden daha duru bir çocuğun annesine çocuk gibi bir adamla ulaşmaya çalışması amacıyla başlayan, mutlu olma ihtimalinin önüne çıkan her engelin adam tarafından ortadan kaldırıldığı (ki bu ortadan kaldırma metodları da yer yer kahkaha attırmıştır) bir Takeshi Kitano yapıtı.Sakin sakin oturup seyr keyfi yaşamak adına doğru bir tercih yapmak isteyenlere benim de önerimdir.

En sevimli bulduğum sahnelerden biri de budur.Böyle de anlatılmıyor ki film.İzlemiş olsa cümle alem bahsetsek, konuşsak.Sahnelere tekrar tekrar deyinmeden anlatmış olamıyorum, hevesim kursağımda kalıyor.

Artemis'e dip not:Öcüden korktuğumdan falan yazdım sanma.Böö >:-(

Doğru Seçim Adresi

4 yorum
Milletimize özgü eski adetlerden biri de bir kızın hamamda görülüp beğenilmesidir ya.Bunun günümüze uyarlanmış hali olayın kuaförde gerçekleşmesi olmalıdır aslında.Bir bayanı sabah kalktığındaki görünüşüyle falan algılayamazsınız.Kuaförde aldığı şekilleri görmek ya tiksindirir ya da aşık eder.Hem görüntüsünü hem de huyunu bir bayan en açık kuaförde belli eder.
Boyası yapılıyorken kim olursa olsun her bayan komik, tuhaf, yaratık gibi olur.Kesim esnasında da bir o kadar..
İşlemleri bittikten sonraki tepkileri asla ölçülemez.Beğenirlerse bir problem yoktur zaten ama bir teli beğenmesinler ne derece çirkefleşebileceklerini bir erkek tahmin edemez(kuaför değilse).Her saç telini görene kadar kuaförü arkalarında aynayla dakikalarca bekletebilir, bağırıp çağırabilir, işlemi yeniletmek isteyebilir, hatta ağlayabilirler bile.
Erkekler sürekli berberlerini sizde berbere değil sirke gittiği hayali uyandıracak şekilde anlatır dururlar ama asıl olay bayan kuaförlerinde.
İnte'nin erkeklere önerisi; kız arkadaşlarınızı tanımak istiyorsanız kuaförüne birgün sabredip beraber gidip nası bir tiple birlikte olduğunu anlayın.
Sen farklı mısın da atıp tutuyorsun diyeceksiniz ama ben kuaföre girdiğim anda hiç duymadığım liglerden maçlar gösterip iddaa kuponu doldurtan kırık bir kuaförüm var.Aynasının önünde iddaa kuponları, mini diz üstü ve kahve olan kız benim işte.
Fööönn sesleri ovalara yayılıırr..

Sonunda Bitti

10 yorum
1,5 aylık telaştan sonra normale dönüyorum.Bugün teftiş bitti, üzerine türk kahveleri keyifle hak ederek içildi.
Beklediğim ya da beklemediğim insanlardan gelen her türlü sabote etme girişimi onlar için üzülerek söylüyorum ki başarısız oldu.Titiz çalışmam gözden kaçmadı, bana ve duyması gereken herkese iletildi.
Tek olumsuz şey yılbaşı için planladığım seyahati iptal etmem oldu.İyi ki iptal etmişim.Çünki yola çıkacağım gün benim teftişim başladı.Daha ilk sigaramı içemeden başlayan sorgu sual tabii ki sabırsız İnte'yi bıktırdı.Kendimi tutamayarak bana daha ne kadar soru soracaklarını sordum ve beklemediğim şekilde bu tutumum onlara samimi geldi:) İşleri süresince sanırım en çok ben güldürdüm, enerji verdim adamlara. Bütün gün geçen koşturmayı gün sonunda bitmiş sanmama rağmen hergün bir şekilde tüm birimlerle bağlantılı olmamdan kaynaklı olarak odaya çağırıldım.O, şu, bu her türlü dökümü ilettim.Alıştım ama bu maximum koşuşturmalara.
Şu an tek isteğim bir süreliğine bir yerlere kaçmak.Oturmak.Yatmak.Öyle durmak.