Klostrofobi

2 yorum
Bir yerde kapalı kalmak değil ne zaman çıkacağını bilmemek asıl işkence.Bugün ki tecrübem ve Old Boy seyrimden sonra bunu anladım.
Yarım saat kadar odamda kilitli kaldım.5 saat odada kalacaksın deseler tamam derim.Sebep mantıklı olduktan sonra neden kalmayayım:) Ama kapının ne zaman açılacağını bilmeden kapatılmak ya da kapalı kalmak felaket bir his..miş.15 yıl boyunca duvarı kazıp yağmuru hisseden old boyun duygularını 30 dakikada kavradım.Old boy kendini geliştirirken bense şu faaliyetlerde bulundum:Babamı aradım.Panik yarattım.Klostrofobimi keşfettim.Babamı aradım.Balkona açılan diğer odanın penceresinin camını kırmayı düşündüm.Arkadaşıma mesaj attım.Anahtarı tutup çevirmeye çalıştığım havluyu yerden yere fırlattım.Babamı aradım.Son verilen komutları yerine getirip çıkmayı başardım.Çıktığımda evin her metre karesinden kırk kez geçtim.Babamı aradım.Su içtim.Güldüm..

Çaldırsam..

0 yorum
Herhangi bir şeyi kaybedince aklımdan ilk geçen eylem çaldırmak oluyor.Terliğimin tekini, anahtarımı, çakmağımı, cüzdanımı, küpemi çoğu kez çaldırmayı deneme fikrine kapıldım.Sık kullanılanları birbirine bağlayıp çıkmayı düşünüyorum dışarı.İpin ucunu çaldırıp kapatma girişiminde bulunma fikrinden korkuyorum yalnız.

Çok Konuşaklıyım..

2 yorum
Bugün öğleden sonraya kadar yapmam gereken bütün işleri bitirip ekstraları bekledim.Ekstra bir iş çıkması için hiç bu kadar istekli olmamıştım sanırım.Bir hasta, yakını ve bir velet girdiler içeri.Eğlencem ayağıma kadar geldi.Yapmam gereken kısmı hallettikten sonra bir takım eksiklerini tamamlaması için hastayı yönlendirdim.
Bu esnada benim yanımda beklemek istedi diğer kadın ve çocuk:)Çocuktan afacanlık fışkırıyor.Annesinin arkasından gizli gizli bakmalar, direkt bakıp gözünü kaçırmalar..Böyle sıpalar için sakladığım sakızlardan birini verdim.Annesi teşekkür etmesini söyledi her zaman ki gibi.Benim için gerekli olmadığı halde bana bir teşekkür borçlu olduğunu söledim çocuğa.Hala aynı zirzoplukları sürdürmeye devam etti.Bu esnada annesi girdi aramıza.İletişimimiz asılı kaldı çocukla."Aslında çok konuşaklıdır."dedi.İlk kez duydum bu kelimeyi ve bayıldım.Nasıl sevimli bir kelimedir o?Kelime dağarcığıma yepyeni ve tam benlik bir kelime eklendi.
Konuşaklıyım, konuşaklısın, konuşaklı..
Konuşaklıyız, konuşaklısınız, konuşaklılar..eheheh..Çok eğlenceli..

Kâbus

2 yorum

Sarıp sarmalayıp mıncıklayamadığım bir arkadaşımla olan hasretimi çoğu zaman sessizce giderdiğim tek adres olan vebihamdik yokmuş artık..
Birlikteyken sürekli konuştuğum anlar için şimdi üzülüyorum.Ağzından çıkan her kelimeyi özleyeceğim bu günleri düşünerek susup estayı dinleseymişim keşke.Pöheü!
Daha az konuşup daha çok dinlemek lazım.İleride yaşanacak özlemi azaltmak için..Akılda daha çok hatırlanacak kelime kalması için..

Duygusallaştım farkındayım..

3 Kulaklı Adamlar

2 yorum
Sen hiç gördün mü üç kulaklı bir adam şarkısı eşliğinde bir reklam dinledim az önce..Korku filmi müziği gibiydi.Korku filmlerinde çocuklara söyletilen şarkılar hep bu hisse kapılmamıza sebep diye düşündüm.Ama aslında şarkı hakikaten ürkütücü. Bu ve bunun gibi şarkılarla büyüttüler bizi.Paranoyak bi nesiliz işte.Arap kızı niye camdan bakıyor ki?Psikopatça bakıyordur o kız tahminimce.Mini mini bir kuş pencerene konuyor.İçeriye alıyorsun.Sebebe bak cik cik cik cik ötsün diye.Bir kuşu cik cik ötsün diye içeri alan çocuk 5 dakika sonra sıkılıp yolar o kuşun kanatlarını.Benim gözümün önüne başka bir sahne gelmiyor.Bir köprüde karşılaşan iki inatçı keçinin akıbeti ne olabilir ki?Ha ha hay kısmında gizli sonuç tahminimce.
Dinletmeyeceğim çocuğuma çocuk şarkıları.Ebeveynlerimiz manyak olmalı..