Bu Sabah Bir Mucize Oldu

7 yorum
Benim başıma gelmez sanırdım.İnancım var artık mucizelere..
Her sabah şu monoloğu gerçekleştiririm.
"Allahım nolursun bir saat daha uyuyayım.Yalvarırım.(Yalvaracağına kalk hazırlan.Geç kalıyosun.)"
Ya da çok çok çok daha fazla uyuma, yatağa yapışma isteği varsa;"Allahım yalvarırım bir mucize olsun ve şu an cumartesi sabahı olsun.Yapabileceğini biliyorum.Herkes için cumartesi olsun.ı ıhh!"
İşte bu sabah oldu bir mucize.7:00 da çalan saatimi erteledim.Sonra da bir risk alıp ertelemeyi de kapattım.7:35 te kendi kendime uyanıp yine repliklerime başladım.Derken henüz uyanmamış beynim çalıştı(bu da bir mücize(mücize değil mucize(parantez içi parantez içi parantez))).Ve telefonumun saatini bir saat geri almadığım aklıma geldi.O uykulu gözlerim nasıl pörtledi sevinçten:) Bir beş dakika mutluluktan uyuyamadım.Sonra inanılmaz bir huzurla uyudum.Bugünümün ikinci 7:35 inde kalktım lütfederek.
Artık benim hayatımda da mucizeler oluyor.İnanıyorum..

İtiraf

2 yorum
Karşısındaki insanı dakikalarca dikkati dağılmadan dinleyebilen insanlara şaşıyorum.3-5 dakikadan sonra duymamaya başlıyorum.Tabi ki bu konuşmanın gidişatına da bağlı.Ama dinliyor gibi görünebiliyorum.Ciddiyetimi hiç bozmadan aynı görüntüde kalabiliyorum.Bu da bir yeti bence(saçmalamanın yanında bu meziyetimi de keşfettim şu anda).Bu da insanlara devam etme cesareti veriyor.Konuşan kişinin mimiklerine bağlı olarak kafa sallıyor, hı hı diyor ya da gülümsüyorum.
Sonuçta ben dinlenmiş bir beyinle hayatıma devam ediyorum.Diğer kişi de ilgi görmenin verdiği mutlulukla yanımdan ayrılıyor.
Azcık sussalar buna hiç gerek kalmayacak ama..

Kaz besliyorum

0 yorum
Karnımdaki kazlar kalbimi didiklemekle meşgul.
Kovamadım gitti şunları.Midemden beslenemedikleri zaman gagalarını uzatıp açlıklarını kalbime rahatsızlık vererek anlatıyorlar.Bu sırada kafaları göğüs kafesime çarpıyor.Tok tok ses çıkıyor dışarıya.
Sonra böbreklerimin üzerinden boynuma doğru uzanıp damarları gagalarının arasına alıyorlar.Sırtımdaki kasları sağa sola sallıyorlar.Fırlatıp atıyolar sonra kopardıkları parçaları.
İmdaaakkkk...

Rahatsızım

6 yorum
Dolgunun yenilenmesi gerektiğini söyleyip mıncıkladığı dişin iki ay sonra ağrımaya başlamasına sebep olan dişçiden, özenle seçilen perdeleri uzunluğundan daha kısa yapan perdeciden, hastayı kendi keyfine göre(hastanın durumuna göre değil de)taburcu eden ya da yatıran doktordan, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satan marketten, sürekli beni takip eden tezgahtardan, dilencilerden (özellikle göz çevresinde tek kırışıklık olmayan), yolda omzumu kırma teşebbüsünde bulunan insansılardan, sevdiğim şarkıda müziği değiştiren herkesten..nefret ediyorum.
P.s. Bu kadar az olmasa gerek bu liste:)

BademCİK Minik Dev

3 yorum
Bademciklerim ceviz büyüklüğünde..
Cik eki yakışıksız bu durumda.Badem kalsalarda yeterli olurdu.Büyüyünce daha çok mikroptan koruyacaklarını mı sanıyorlar?
Topladıkları bakteri, virüs v.s. orda bir komünite oluşturdular.Özgürlüklerini ilan ettiler.Köprüler, binalar kurdular.Tren yolları, hava alanları var.Şu anda da metro inşaatına başladıklarından şenlikler düzenliyorlar.Davullu zurnalı.Halay çekiyorlar.
En yakın zamanda bir hava saldırısıyla imha edeceğim o kenti.Sonrasında da o toprakları ortadan kaldıracağım.
Cik ekinle vicdanımı rahatsız edemezsin bademcik.Aldıracağım seni.Çekirdekçik olarak devam et hayatına.Kabak çekirdekçiği..
p.s.Bademciklerimi bir kavanozda bana verirler mi acaba?Saklasam!!